Pentru a incheia un contract de credit negarantat cu institutia noastra este necesar sa incheiati o conventie de debit in baza cardului dvs. de salariu pe care il aveti dechis la banca dvs. si in care incasati salariul lunar.

Pentru a incheia conventia de debit dupa incheierea contractului de credit va rugam sa introduceti in formularul de mai jos datele dvs., in calitate de client al IFN Top Credit Finance SA, informatii despre rata lunara care va fi platita pe toata perioada de creditare la data aleasa de dvs. , urmand a fi redirectionat catre pagina de plata a procesatorului Netopia.ro si totodata a primi Conventia de direct debit pe adresa dvs. de email pentru a o semna cu IFN Top Credit Finance SA in forma scrisa.

Toate campurile cu (*) sunt obligatorii.

  Am citit, am inteles si sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare. Sunt de acord ca datele mele, inscrise in acest formular, sa fie prelucrate in scopuri de marketing si publicitate, conform cerintelor Legii nr. 677/2001, Legii nr. 506/2004 si GDPR (2016/679).

  Va rugam ca in formularul de mai sus sa precizati toate datele clinetului (titularului de contract de credit incheiat cu IFN Top Crdit Finance SA). Lipsa acestor date corecte poate conduce la intarzierea sau impozibilitatea procesarii si identificarii corecte a platilor pentru conventia de debit.

  Optiunea de plata online a ratelor catre IFN Top Credit Finance este disponibila doar pentru carduri de debit Visa sau Mastercard. In cazul in care nu aveti activata optiunea de plata online pentru cardul dumneavoastra si doriti sa va activati acest serviciu, va rugam sa va adresati bancii emitente a cardului bancar.

  Experiență de plată mai rapidă și mai simplă.

  Toate instrumentele de plată sunt salvate în condiții optime de securitate.

  Platile se realizează în câteva secunde, cu o singură atingere de ecran a telefonului mobil.

  [mobilpay-recurent suma=140]