Termeni si conditii, politica de Cookies

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre credite-urgente.ro, IFN TOP CREDIT FINANCE CIF 32198870, J40/10929/02.09.2013, STR. VIESPARILOR NR 26,Sector 2, Bucuresti si partenerii sai catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre credite-urgente.ro fara notificare prealabila.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protectia datelor cu caracter personal, am implementat masuri specifice de protectie, luand in considerare legislatia romana, precum si cerintele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 – aplicabil in intreaga Uniune Europeana incepand cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatie prin care dvs. puteti fi identificat, in special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate in legatura cu identitatea dvs. fizica, fiziologica, genetica, psihica, economica, culturala sau sociala.

Societatea noastra ia toate masurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezinta notificareastabilita de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicam de ce colectam datele dvs. cu caracter personal, modul in care protejam aceste date, precum si care sunt drepturile dvs. in legatura cu aceasta colectare de date.

Va incurajam sa cititi cu atentie documentul si sa ne solicitati orice informatie suplimentara sau orice lamurire pe care o considerati necesara, cu privire la continutul acestei informari.

Datele avand caracter personal pe care le colectam, temeiurile colectarii si scopurile colectarii

In cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site si utilizator, colectam si prelucram datele dvs. avand caracter personal, colectarea si prelucrarea acestor date fiind necesara furnizarii de continut informativ si promotional catre utilizator, in urma completarii, de catre acesta, a datelor cu caracter personal in mod voluntar, in cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sectiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obtinerea de informatii personalizate sau beneficii comerciale, in cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile colectarii de date cu caracter personal pe site pot fi urmatoarele:persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract. prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau care rezulta in exercitarea autoritatii publice cu care este investit operatorul. prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de operator sau de o parte terta, cu exceptia cazului in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special atunci cand persoana vizata este un copil.

In enumerarile de mai jos va prezentam in mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum si temeiul, scopul si durata colectarii acestora. Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu exceptia celor care vizeaza Cookies.

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

Date avand caracter personal pe care le colectam:

Nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:Pentru furnizarea accesului la continut si raspunsuri la intrebari si solicitari transmise de catre utilizator online, pentru transmiterea de comunicari, oferte si beneficii constand in acces la servicii si produse 

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Date avand caracter personal pe care le colectam:Cookies, marcaje de timp (data si ora accesarii), istoricul navigarii pe site

Temeiurile colectarii acestor date:

 

Scopurile colectarii datelor avand caracter personal:Pentru monitorizarea traficului site-ului si a istoricului accesarilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de continut si identificarea continutului cel mai relevant pentru utilizator.

Modalitatea si perioada de colectare a datelor

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorintei explicite de stergere de catre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dupa cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Modul de pastrare a datelor dvs. avand caracter personal, locatie, perioada de pastrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele, iar, in cazurile in care avem o obligatia legala de a pastra datele dvs. cu caracter personal o anumita perioada de timp, perioada de pastrare va fi cea prevazuta de lege. In functie de situatia concreta, aceasta perioada va varia, putand fi cuprinsa intre 1 zi si 10 ani.

Pentru o buna intelegere a modului de pastrare, a locatiei in care datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate si a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi pastrate in evidentele sau in sistemele noastre, va rugam sa consultati tabelul de mai sus.

In scopul garantarii dreptului utilizatorului de a fi protejat in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date avand un caracter sensibil sau care sunt apte sa afecteze drepturile intr-o maniera semnificativa, masuri speciale de natura tehnica si organizatorica, care sa protejeze aceste categorii de date cu caracter personal. Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal si exercitarea acestora

In vederea protejarii la un standard cat mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentam pe scurt in cele ce urmeaza, rugandu-va ca pentru orice detalii suplimentare sa nu ezitati sa contactati responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul Societatii noastre, utilizand detaliile de contact urmatoare: email@protectia-datelor.ro, judet, localitate, strada, numarul, bloc, scara, etaj, apartament, cod postal, telefon 07897894865. Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obtine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucram, precum si dreptul de a obtine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie va va fi oferita de catre noi in mod gratuit, urmand ca eventualele copii suplimentare pe care le veti solicita sa poata fi supuse unei taxe corespunzatoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor avand caracter personal va poate fi oferita fie in format electronic, fie in format fizic, in functie de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informatiilor despre datele cu caracter personal existente in site, precum si pentru a solicita stergerea partiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail office@credite-urgente.ro sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al credite-urgente.ro.

De asemenea, utilizatorul are dreptul sa obtina orice informatii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam, informatii privind prelucrarea si divulgarea acestor date si orice alte asemenea informatii).

Dreptul la rectificarea datelorUtilizatorul are dreptul de a obtine rectificarea oricaror inexactitati ce vizeaza datele sale cu caracter personal prelucrate de catre noi. De asemenea, are dreptul de a obtine completarea oricaror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa office@credite-urgente.ro ori de cate ori observa ca exista o inexactitate in privinta datelor sale cu caracter personal sau ca datele sale cu caracter personal prelucrate de catre credite-urgente.ro sunt incomplete.

Dreptul la stergerea datelorUtilizatorul are dreptul la stergerea datelor avand caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce inseamna ca legea instituie anumite limitari in privinta exercitarii acestui drept („dreptul de a fi uitat„).

Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelorUtilizatorul are dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal pe care le colectam si prelucram, in special in cazul in care contesta exactitatea datelor, in cazul in care prelucrarea datelor este ilegala ori in cazul in care prelucrarea acestor date nu mai este necesara, potrivit legii. Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor avand caracter personal de catre noi, in special in cazul in care prelucrarea se realizeaza in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate in cel mai scurt timp de la sesizarea obiectarii din baza de date a site-ului si anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

Dreptul la retragerea consimtamantului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimtamantului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimtamantul in orice moment, la fel de usor cum l-a si acordat initial. Retragerea consimtamantului nu va afecta insa legalitatea prelucrarii datelor pe care am realizat-o inainte de retragerea consimtamantului. Dreptul la retragerea consimtamantului nu este unul absolut, ceea ce inseamna ca exista cazuri in care datele nu vor fi sterse ca urmare a retragerii consimtamantului (de exemplu in cazul in care datele avand caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul sa se conformeze unei obligatii legale). Aplicarea retragerii consimtamantului se aplica din momentul inregistrarii acesteia si operarea retragerii consimtamantului se va realiza in maximum 3 zile lucratoare de la inregistrare. 

Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societatea noastra.

Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri si dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor sau care afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate printr-un proces decizional automatizat in vederea personalizarii informatiilor şi comunicarilor comerciale adresare dumneavoastra. Procesul decizional automatizat ce implica datele de sanatate are la baza consimtamantul dumneavoastra expres.

In cadrul acestor procese datele dumneavoastra sunt protejate prin masuri de securizare speciala de tipul criptarii datelor si securitatii avansate la nivel de server al bazei de date.

Aveti dreptul de a solicita modificarea modului in care sunt prelucrate automat datele dumneavoastra personale, solicitand verificarea procesului automatizat prin interventie umana. In acest scop va rugam sa ne contactati la adresa de email office@credite-urgente.ro

Exercitarea drepturilorPentru ca utilizatorul sa isi poata exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice intrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lamuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informari, va rugam sa ne contactati oricand, utilizand informatiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plangerile – persoana de contact

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul in care datele sunt colectate, prelucrate si protejate sau pentru a cere orice lamuriri referitoare la cele mentionate in acesti Temeri si Conditii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresandu-se prin mail la office@credite-urgente.ro sau prin corespondenta postala la judet, localitate, strada, numarul, bloc, scara, etaj, apartament, cod postal.

 Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii Romane. Eventualele litigii aparute intre credite-urgente.ro si utilizatori/clienti/cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti Romane competente.

Modificarea termenilor si conditiilor Credite-urgente.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Situatii speciale:Newsletter gratuit

Oferim persoanelor interesate posibilitatea de a primi in casuta de e-mail newsletterul nostru, care contine informari si linkuri catre materiale publicate, articole sau alte informari.

In acest scop, colectam, stocam si utilizam adresa de e-mail pentru trimiterea de informari. Aceste date cu caracter personal sunt stocate cu grija, pe un server din Uniunea Europeana, iar furnizorul de servicii tehnice este in Uniunea Europeana. In orice caz, abonatii la newsletter se pot dezabona oricand, fie utilizand linkul de dezabonare automata din interiorul fiecarui e-mail, fie scriindu-ne direct.

Abonarea la newsletter are semnificatia exprimarii consimtamantului cu privire la primirea de comunicari comerciale din partea noastra (marketing), insa exclusiv prin trimiterea la articole.

Nu instrainam sub nicio forma si nici nu inchiriem adresele de e-mail ale persoanelor cu care interactionam.

Foto-video

Imaginile profesionistilor pe care le afisam provin de la acestia sau ilustreaza evenimente publice la care au participat.

Politica de cookie-uri

Un cookie este un fisier text care conţine mici fragmente de informaţii trimise navigatorului tau si memorate in computerul, telefonul tau mobil sau alt dispozitiv, atunci cand vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informatii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale parţii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

Cum utilizeaza credite-urgente.ro cookie-urile?

Utilizam cookie-urile pentru a imbunataţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferintele tale si, in general, pentru a imbunataţi experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare:Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru ca tu sa poţi naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor funcţiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanta:Aceste cookie-uri colecteaza informaţii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre masura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informaţii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru functionalitate:Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau tara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate si ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu imbunatati experienta in general pe tot site-ul, memorand preferintele tale.

Cookie-uri pentru publicitate:Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum şi pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terţe parţi, cum ar fi companiile de publicitate şi agenţii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terţe parţi.

Cookie-uri pentru sociale:– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe credite-urgente.ro pe respectivele retele. credite-urgente.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum sa administrezi & stergi cookie-uriDaca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea credite-urgente.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.

ii inapoi catre site ori de cate ori il revizitezi.Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care raman in computerul tau pana cand le stergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar pana cand inchizi fereastra navigatorului tau. Cookie-urile pot fi ale partii-gazda (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care il vizitezi, sau ale unor parti terte, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care il vizitezi.

Cum utilizeaza credite-urgente.ro cookie-urile?Utilizam cookie-urile pentru a imbunataţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta sa navighezi mai eficient de la o pagina la alta, pentru a memora preferinţele tale si, in general, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urmatoarele categorii:

Cookie-uri strict necesare:Aceste cookie-uri sunt esentiale pentru ca tu sa poţi naviga pe site si sa folosesti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra inregistrarea şi autentificarea utilizatorului. Fara aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale partii-gazda (first-party) si pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanta:Aceste cookie-uri colecteaza informatii despre cum utilizeaza vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaza informaţii care identifica vizitatori individuali. Toate informatiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate si anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre masura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale partii-gazda sau ale unor parti terte. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaza informatii anonime despre paginile vizitate si reclamele vizualizate.

Cookie-uri pentru functionalitate:Aceste cookie-uri permit unui site sa memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau ţara in care te afli) si ofera optiuni imbunatatite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informatiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot inregistra activitatile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:memora daca ai beneficiat deja de un anumit serviciu imbunatati experienta in general pe tot site-ul, memorand preferintele tale.

Cookie-uri pentru publicitate:Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de cate ori vezi o reclama, precum si pentru a masura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terte parţi, cum ar fi companiile de publicitate si agentii lor, si pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terte parti.

Cookie-uri pentru sociale:– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe credite-urgente.ro pe respectivele retele. Credite-urgente.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum sa administrezi & stergi cookie-uri

Daca vrei sa impui restrictii, sa blochezi sau sa stergi fisiere cookie, poti s-o faci modificand setarile navigatorului tau de web. Utilizarea credite-urgente.ro fara respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denota consimtamantul vizitatorilor pentru utilizarea de catre noi a unor astfel de tehnologii si pentru prelucrarea informatiilor.

Livrarea serviciilor:Beneficiati de credit de nevoi personale si primiti banii in cont in aceiasi zi cu data semnarii contractului de credit si totodata cu semnarea conventiei de direct debit de pe site-ul nostru

Anularea serviciilor: Creditul de nevoi personale se anuleaza in cazul in care nu mai doriti sa semnati contractul de credit si totodata si semnarea conventiei de direct debit sau daca in cadrul termenului de retragere de 14 zile va manifestati optiunea de retragere si rambursati creditul de nevoi personale complet

Politica abonamentelor/platii recurente: Prin semnarea contractului de credit de nevoi personale si a conventiei de debit de pe site-ul nostru va luati angajamentul sa faceti plati recurente lunare pe toata perioada de creditare, suma de plata lunara va fi egala cu rata conform scadentarului la contractul de credit, ziua platii lunare va fi cea aleasa de catre dvs. iar platile se vor efectua cu ritmicitate lunara pe intreaga perioada de creditare pana la stingerea debitului complet