Credit cu garantie imobiliara

Ai nevoie de un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara pentru care sa poti accesa o suma mai mare de bani?

IFN Top Credit Finance iti ofera posibilitatea sa aplici pentru un credit cu garantie imobiliara in situatia in care detii un imobil sau poti garanta cu imobilul altei persoane, cu acceptul ei.

Avantajele aplicarii pentru un credit cu garantie imobiliara la noi

 • Avem cea mai buna dobanda ca institutie IFN pentru creditele cu garantii imobiliare 
 • Dobanda este fixa pe toata perioada creditului
 • Fara costuri ascunse si fara birou de credit
 • Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici o exceptie
 • Solicitam un minim de documente pliat pe situatia specifica fiecarei cereri de finantare
 • Perioada de analiza si acordare rapida pentru un credit cu garantii imobiliare
 • Conditiile de analiza si acordare sunt flexibile si avantajoase
 • Toate documentele de informare precum si cele legate de acordarea creditarii sunt complete si foarte transparente
 • Conditiile de acordare a creditului (cu exceptia dobanzii) sunt la fel ca si la banca
 • Corespondenta accesibila pentru oricine – ne poti contacta prin email, pe Whatsapp sau poti veni la sediul nostru

Solicita un credit cu garantie:

Ce suma poti imprumuta si pe ce perioada

Oferim credite cu garantie imobiliara cu sume cuprinse intre 10.000 ron si 200.000 ron, pe o perioada de rambursare de 5 ani. Asadar, daca ai nevoie de o suma mai mare de bani pentru diverse nevoi personale precum amenajarea locuintei, vacante, probleme medicale, etc, poti sa apelezi la noi si te ajutam cu suma de bani dorita.

Pentru a putea accesa creditul cu garantie imobiliara pentru suma dorita, pe langa imobilul adus in garantie aplicantul are nevoie sa faca si dovada unor venituri sau incasari de orice fel – fie ale lui personale fie ale unui Codebitor pe care ar putea sa il aduca – prin care sa poata sustine rata creditului cu garantie imobiliara. Veniturile sau incasarile Imprumutatului sau ale Codebitorului pot fi sustinute prin orice fel de documente personale care pot fi aduse in cadrul analizei ce va avea loc dupa depunerea cererii de finantare.

Acte necesare

Citeste in continuare pentru a afla care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine un credit de nevoi pesonale cu garantie imobiliara (ipoteca):

 • Dovada proprietatii

Este nevoie de actul de proprietate a bunului imobil in copie pentru analiza si in original la semnarea contractului de credit.

 • Drepturile reale

Este nevoie de incheierea de intabulare a imobilului.

 • Planul imobilului

Este necesar un releveu (schita) pentru imobilul de ipotecat.

 • Carte de identitate

O copie dupa cartea de identitate a solicitantului de credit si a proprietarului imobilului ipotecat dupa caz.

 • Venituri

Orice documente personale care arata realizarea oricaror fel de venituri sau incasari. Se accepta orice fel de venituri sau incasari, fara nici un fel de exceptie.

Cum poti aplica pentru creditul cu garantie imobiliara?

Daca te-ai decis sa aplici pentru acest tip de credit cu garantie imobiliara, poti completa formularul de contact de mai jos noi te vom contacta cat mai curand pentru a aplica la credit si a se face analiza cererii de finantare pe baza informatiilor transmise intr-un mod cat mai flexibil, fie prin corespondenta electronica, mesaje Whatsapp sau intalnire la sediu nostru. In urma analizei cererii te vom contacta pentru a-ti comunica raspunsul la cererea de finantare iar in cazul unui raspuns pozitiv vei primi si oferta de finantare pliata pe nevoile si posibilitatile tale.

Informatii standard pentru creditul de consum garantat cu ipoteca asupra unui imobil:

IFN TOP CREDIT FINANCE SA acorda credite cu garantie imobiliara pe baza contractului de credit ce va fi garantat printr-o ipotecă de rang I asupra unui bun imobil proprietate persoana fizica in Bucuresti/Ilfov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Brasov.

Rata dobânzii este fixa pe toata perioada creditului si este de 25% pe an calculandu-se dupa formula

D = (S * RAD * 30 zile)/360*100 unde: S = sold credit ; RAD = rata anuala a dobanzii.

Pentru calculul dobanzii se ia in considerare anul cu 360 de zile si luna cu 30 de zile.

Durata contractului de credit poate fi cuprinsa intre 6 luni si 60 luni;

Formula de calcul a DAE:

unde:

— X este DAE:

— m este numărul ultimei trageri;

— k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m,

— Ck este valoarea tragerii k;

— tk este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri ulterioare, astfel  t1 = 0,

— m’ este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;

— l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate;

— Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;

— Sl este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

La calculul DAE s-a luat in considerare urmatoarea ipoteza suplimentara : În cazul în care prin contractul de credit se acordă Imprumutatului  libertate în privinţa efectuării tragerilor, se consideră că valoarea totală a creditului este trasă imediat şi în întregime.

-Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze;

-Valoarea totală plătibilă de către consumator variaza in functie de suma creditata – a se vedea exemplul de calcul reprezentativ;

-Numărul ratelor poate fi cuprins intre 6 si 60;

-Creditul se acorda numai in lei;

-Imprumutatul are posibilitatea de a încheia un contract de asigurare pentru risc financiar de neplată.

-Valoarea totală a creditului – variaza in functie de solicitarile Imprumutatului si posibilitatile acestuia de rambursare a creditului;

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 85.000 lei cu o dobanda fixa de 25% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 30.809%, totalul de plata lunar este de 2.494,86 lei, comision de analiza 1000 lei, comision de administare 2.550 lei platibil o singura data la acordarea creditului iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 153.241,75lei

Veniturile dumneavoastra pot varia.

Va rugam sa va asigurati inainte de incheierea unui credit de consum cu garantie imobiliara ca veti putea achita ratele lunar in cazul in care veniturile dumneavoastra vor scadea.

Comisioane percepute:

– comision de analiza 1000 lei

– comision de administrare in procent de 3 % este calculat ca procent aplicat la soldul curent al creditului de la data tragerii creditului urmand a fi platit o singura data la acordarea creditului

– comision de rambursare anticipata 0 – pentru rambursarea anticipata totala sau partiala nu se percepe nici un comision

Alte costuri:

– Costul evaluarii bunului imobil adus in garantie cu un evaluator agreat de IFN TOP CREDIT FINANCE SA sau ales de Imprumutat cu conditia ca evaluatorul sa fie acreditat ANEVAR;

– Costul politelor de asigurare pentru bunul imobil adus ca garantie in cadrul contractului de credit Imprumutatul obligandu-se sa asigure bunul imobil adus in garantie pe toata durata contractului de credit si sa suporte efectiv in totalitate costurile asigurarii;

– Costul taxelor notariale aferente contractului de ipoteca ce se va incheia odata cu contractul de credit si costurile ulterioare aferente lui ca de ex inregistrarea, modificarea, radierea garantiei. Aceste costuri nu sunt cunoscute institutiei noastre fiind percepute dupa reguli specifice de notar dar estimativ costul acestor taxe poate varia intre 0.3-1% din suma creditului acordat.